Festivitat de la Inmaculada Concepción a Mataró



 
El passat diumenge 8 també es va celebrar la festivitat de la inmaculada Concepció a Mataró. Va se rorganitzada per la  Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, de forma conjunta amb la comunitat parroquialde María Auxiliadora.
 
Després de la celebració de l'Eucaristia a l'interior de la parròquia va iniciar-se una processó pel barri de Cerdanyola, essent aquest la seva XXII edició.   

Van processionar una imatge de la Inmaculada que fa dècades és a Mataró i que té un origen popular Barceloní de la dècada de 1890 on moltes cases nobles i centres catòlics tenien a les entrades dels edificis o rebent culte a les ermites imatges capipotes popular dedicades a la Mare de Déu.
La Processó va comptar amb un grup de portants que van treure la imatge de la parròquia i la van processionar pels carrers acompanyats musicalment per l'AM Costaleros de Castelldefels.
També van participar membres de les entitats marianes de la ciutat, concretament de les juntes de la ACA. Hdad. Divina Pastora de Mataró, la Hermandad Roceria de Mataró, i també de la confraria de Setmana Santa  la Cofradía del Santo Cristo de la Agonía.   Va comptar també amb la participació d'una representació de nens i nenes de la Diputació Infantil de la Hermandad.La processó va cloure a l'interior de la parròquia amb un moment de comiat i agraïment.
Després, un gran nombre de participants van celebrar un dinar de germanor a l'Escola-Institut Mar Mediterrània.
 




 
Alguns detalls durant la processó..

Alguns rostres durant la jornada. 


Detalls  de la AM. Costaleros de Castelldefels. 

Moments dels i les portants.


Representantes de la Hermandades de Mataró.
 

Potser t'agraden aquestes entrades