Una gran Matinal de "Saetas" 2019


Vista del Parc de Cerdanyola a l'inici de l'acte.

 El diumenge al matí va ser el torn per a la Matinal de Saetas. Aquest any era la XXXI edició en un acte que s'ha convertit en tradició el Diumenge de Rams al Parc de Cerdanyola: anar a sentir Saetas i guadir dels espectacles de ball després de la benedicció de les palmes i palmons.
 
A l'inici de l'acte les 300 cadires del parc ja estaven plenes i un volum considerable de públic va cumplir tot el parc. El cartell s'ho valia. Per aquesta edició la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza va tornar a oferir el cant de cantaors i cantaoras de la comarca i de renom en el món confrare, juntament amb espectacles de ball i cant vinculats a la Setmana Santa.  Van participar el mataroní Manuel Lopera, Pepa López, Paqui Jarque i Antonio Bienvenida.
 
També va comptar amb les actuacions de ball de gran excel·lència d'Al Andalus Peña Cultural, que s'ha convertit també en una tradició aqust dia a la Matinal, i del quadre de ball de Desafío Flamenco. De manera excepcional també van fer una actuació musical el cantan Ismael Gonzàlez acompanyat dels guitarristes Jaume Llaurador i Antonio Inista.
 
Difernets moments de les intervencions dels cantas i cantaores
 
Diferents actuacions a la Matinal de Saeta 2019


Foto final dels artistas amb l'Alcalde David Bote que va cloure l'acte.

Intervenció de Desafío Flamenco

Actuació d'Al Andalus Peña Cultural

Visualitza aquí un álbum d'imatges de la Matinal.

Potser t'agraden aquestes entrades