Presentació del cartell Processó Nit Morada

Després de presentar-se el cartell de la Nit del Silenci, l'Homenatge a la ciutat i La Passió a Can Palauet, era el torn de donar a conèixer altres actes singulars de la Setmana Santa mataronina. Va ser el torn per al Cartell de la Processó de Jueves Santo, Noche Morada.


Vista de la capella.
A la capella de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza  es convocaven a membres de l'entitat i del món confrare per a iniciar formalment els actes d'aquesta confraria.Es va exposar el cartell de Dijous Sant, obra d'en Didac Padilla. Aquest va mencionar que era un recull de les imatges que té ell des de petit d'aquesta processó: el rostre de la Esperanza, el pas del Nazareno que mostren la passió, la llum d'espelmes i una Avinguda Puig i Cadafalch que posa color amb tanta gent.Acte seguit es va presentar el programa d'actes per aquesta Setmana Santa per part de n'Inma Vilalta, qui va comentar que és un extens programa que juntament amb les altres germandats i confraries conformen una nodrida celebració a la ciutat.  També es va presentar el butlletí de Quaresma El Llamador, que s'apropa als 30 anys des que es va iniciar.
Al final de l'acte es van atorgar les mencions a la Fidelitat Confrare de Mataró, anomenades Fidelitas  que donarem a conèixer en una altra notícia. 


Didac Padilla mostrant el cartell. 

Izan Merino presentant activitats com el concurs de fotos 2019

Diferents imatges de l'acte. 
Més informació: 
 

Potser t'agraden aquestes entrades