Fidelitas confrares 2019

Persones reconegudes en les mencions 2019 amb membres de l'entitat.
En l'acte de presentación del cartell de Dijous Sant, Nit Morada es van donar a conèixer les mencions Fidelitas (fidelitat confrare) 2019 per part de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.
 
 
Aquest reconeixement públic, modest i d'agraïment es va posar en marxar l'any passat en un acte al Teatre Monumental,  però enguany han volgut donar un accent més acollidor, familiar i proper. 
 
Van haver-hi diferents categories. La més notable a títol pòstum per una vida de dedicació va ser per Antonio Reina (.d.e.p.), persona arrelada a aquesta Hermandad i que sempre anava acompanyat el pas de Jesús. Deixa com a llegat una gran família confrare.
 
Una altra menció va anar a la Hdad. Cristo Redentor y Ntra. Sra. de la Soledat de Badalona per anys d'amistat amb la ciutat de Mataró i com a felicitació per impulsar una processó infantil aquest 2019.
 
La menció de formació va anar per a Ana Gázquez i la de treball per Juan Carlos Requena, qui no va poder estar present per temes professionals.
 
La menció de comunicació va ser per La Veu de Cerdanyola, com a mitjà local i de barri que sempre fa difusió de tots els actes i esdeveniments culturals i en particular de les confraries i germandats.
 
Com es va dir a l'acte, son persones les que fan que la tradició confrare continuï present com a tadició antiga, bella i viva. 
 
 
 
Moltes felicitats als i les reconegudes.
 
Més informació:
 

Potser t'agraden aquestes entrades