Sobre el proper congrés de confraries

https://sites.google.com/view/secretariatconfrarieslleida


Aquesta setmana es dóna el tret de sortida a la informació del proper Congrés Català de Confraries de Setmana Santa de Catalunya.



Fa temps es ve parlant que els propers 15-17 de febrer confraries, germandats i entitats de Setmana Santa d'arreu de Catalunya s'aplegaran a Lleida, però és durant aquesta setmana que el Secretariat de Congregacions, Germandats i Confraries del Bisbat de Lleida ha fet public el web i el programa.


Un congrés, que en serà el novè d'aquest tipus a Catalunya i que servirà per a conèixer molt més la realitat de les confraries catalanes i la presencia viva d'aquesta realitat.



El programa  ja es pot consultar a el web del 9è congrés, així com molta més información de la seu del congrés, on allotjar-se, informació de Lleida, com incriure's.



El programa provisional indica que el divendres 15 de febrer serà l'acollida i els actes institucionals al Saló de Plens de l'Ajuntament de Lleida, La Paeria on hi haurà la primera ponència i un sopar fred.
El dissabte 16 concentrarà el gruix d'activitats amb diferents ponències,  comunicacions i una tarda cultural i històrica pels museus i carrers de Lleida, així com una visita als misteris de Setmana Santa.
El diumenge serà el dia per a les conclusions, la celebració de l'Eucaristia presidida pel Bisbe Salvador Giménez i l'acte de comiat.



Animen a totes les persones de les juntes de les confraries i germandats a participar-hi tant pel profit de treball, com poder conèixer d'altres realitat a nivel de Catalunya.




Potser t'agraden aquestes entrades