Assaig solidari per Nadal a Cerdanyola

El barri de Cerdanyola es prepara per a fer una gran festa popular de Nadal els dies 22 i 23.  Igual que fa ja dècades on al barri hi havia un gran desplegament de veïns i veïnes per a celebrar el Nadal, enguany, gràcies al lideratge de persones del barri i d'entitats s'ha proposat una gran festa a la zona d'Isla Cristina i Rosselló.
 
En aquest sentit, hi haurà parades de Nadal, concerts, activitats musicals, una gran zambombada flamenca,  brou i caldó i moltes activitats infantils, així com iniciatives comercials en aquest tram.
 
Per la seva part, la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, a petició de les entitats del barri, dinamitzarà alguna activitat donant suport com una entitat més, i procedirà a fer un assaig solidari pels barris carrers del barri. L'objectiu és recollir aliments per a les famílies amb més necessitats.
 
L'assaig solidari és una iniciativa social que es fa arreu i que a Mataró ja feia temps es feia pels carrers del Centre de la ciutat a mans de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors.

Potser t'agraden aquestes entrades