Processó de Crist Rei a Mataró


Msn. Antoni Vadell  acompanyant el pas del Crist coronat d'Espines.
El dissabte 24 de novembre es va celebrar la festivitat de Crist Rei a Mataró. La Confraria de la Coronació d'Espines, juntament amb la comunitat parroquial de Sant Pau, van posar el missatge als carrers del barri del Palau.
 
La celebració es va iniciar amb la Santa Eucaristía presidida per Msn. Antoni Vadell, Bisbe Auxiliar de l'Arxidiòcesis de Barcelona, juntament amb el rector de Sant  Pau i consiliari de la conraria, mn. Joan Josep Badia.
 
Acabada la Missa amb un bon sermó del pastor de l'Església dirigit als confrares i confraresses, es va iniciar una solemne processó pels carrers del barri del Palau.
 
L'Agrupació Musical Sagrada Família va acompanyar musicalment  i posant caliu a la processó en una nit que s'anava posant freda i fosca.
Com una gran família, confrares i confraresses, juntament amb membres d'altres confraries de la ciutat que van assistir-hi, membres de la comunitat parroquial amb les lluminàries i l'AM. Sagrada Família, van anar plegats i amb goig posant el missatge del Crist Rei, rei de la creació, de la veritat i de  l'amor.
 
La Processó va cloure a l'arribada a Sant Pau, amb el toc del campanar i un pregó d'acollida per Msn. Vadell.
 
Continua el treball de la Confraria, i els cristians es preparen per a celebrar la Inmaculada i l'Advent per anunciar el naixement del Fill de Déu.






 





Veieu aquí altres imatges.

Potser t'agraden aquestes entrades