Festivitat de la "Virgen de las Maravillas a Mataró".

 
Resultado de imagen de procesión virgen  maravillas mataró
Virgen de las Maravillas

Fa poc més de dues setmanes, una delegació mataronina encapçalada per l'Alcalde de Mataró, David Bote, i el president de l'Associació Murciana Virgen de las Maravillas fan procedir a enfortir els llaços entre la ciutat de Mataró i la ciutat de Cehegín.

David Bote i Rafael Rocamora, alcaldes

 
L'efemèride ho mereixia. Es celebraven els 25 anys d'agermanament i col·laboració entre les dues ciutats.
 
Mataró va rebre i acollir a principis de la dècada dels seixanta molta població provinent del camp andalús, Extremadura i de l'horta murciana del Llevant. La població de Cehegín majoritàriament van anar a Mataró i es van anar assentant primordialment al barri de Cerdanyola.  Gairebé seixanta anys després aquella població forma part de l'estructura social de la ciutat, han fet arrels i han enriquit la cultura i societat mataronina.
 

Aprofitant també la festivitat, l'Associació organitza, ,com cada any, una sèrie d'activitats que s'iniciaran avui dissabte 22.  A les 19:45 hi haurà una ofrena floral a la Virgen de las Maravillas i Missa en honor a la patrona dels Cehegineros que té un altar a la parròquia de Maria Auxiliadora. Posteriorment hi haurà una Missa en el seu honor i glòria a partir de les 20:45 pels carrers de Cerdanyola.
 
Demà diumenge, serà la diada per a la romeria al recinte de Can Palauet, missa huertana, arrossada popular i d'una gran sobretaula.
 
Representants de Cehegín i Mataró en el monument d'agermanament.

Potser t'agraden aquestes entrades