Imatges de matí de celebració de Santes.

Relíquies de les Santes de Mataró, 2018.



A mig dia de la celebració de Glòria de les Santes mataronines  màrtirs Semproniana i Juliana , us fem a mans d'algunes imatges de la diada del matí.
Un dia encetat per les matinades, que enguany han tingut alguns trams molt concorreguts i molts mataronins i mataronines que han fet seguici darrera els grups de grallers, fent les pauses per agafar forces.  Com dia de festa, en aquestes pauses records d'alguns mataronins que ja no hi són i que sempre paraven taula aquest dia.
L'anada a l'ofici ha comptat amb totes les figures institucionals i molta gent que esperava tant per veure-les, o saladar a regidores, regidores i convidats.
La Missa de les Santes, una joia de la música ha omplert la Basílica. Una Missa cantada, herència mossèn Blanch i amb l'afable  i incansable col·laboració de desenes de veus i músics anys rere any. Felicitats.
La celebració ha comptat amb tots els preveres de l'Arxiprestat de Mataró i ha presidit el Bisbe Antoni Vadell, qui ja va visitar la ciutat per compartir la Setmana Santa de la ciutat.
Acabada la Missa, la processó de Santes. Enguany ha comptat amb la portada dels Grups de Suport de l'Ajuntament, que han tingut un moment de descans per elevar a la ciutat les relíquies de les Santes que donen també sentit, tradició i part de fe a la festa.
Bona diada de Santes de Mataró.
Imatges de la Missa de Les Santes


Bisbe Antoni Vadell amb mn. Segimón García


Les relíquies de les Santes.




Les relíquies de les Santes sota tàlem.




Clica aquí per veure més imatges.

Potser t'agraden aquestes entrades