Entrega premis concurs fotogràfic

Imatges guanyadores del segon concurs de fotografia confrare. 
Ahir es va fer l'entrega de premis del II certamen de fotografia confrare de Mataró. 

Aquest concurs, organitzat per la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, arriba a la seva segona edició a la ciutat. Contempla dues categories una dedicada a l'experiència i advocació Nazarena  i d' Esperanza, i una altra dedicada a la Setmana Santa mataronina. 

El jurat va escollir diferents imatges de les rebudes o amb el hastag pertinent a les xarxes socials i les va exposar a votació mitjançant un espai de facebook. En total va haver-hi més de 2600 votacions.

El premi de la categoria Nazareno y Esperanza va anar a Nehila Alonso per la imatge titulada Negra noche Morada que volia recollir l'essència de la figura del natzarè camí del calvari pels carrers de Mataró. La voto més aclamada a les xarxes va ser la d'un nen i un pare mirant a Jesús Captiu, obra de Noelia Reales.  A part de la menció, es va atorgar un val de cap de setmana a l'Hotel Atenea Port en la primera categoria i a la resta una càmera sport go pro per a captar imatges en el futur. 

El Jurat també va voler donar un accèssit a Roser Martínez pel seu treball de cercar ombres, petits elements...com va ser el cas d'una rosa dipositada en un pas de tro. A totes elles felicitats. 

Potser t'agraden aquestes entrades