Centanari del naixement de Mn. Joan Lluís González Haro, "mossèn Biscuter"

La Comissió de Setmana Santa de Mataró, com d'altres entitats, se suma a facilitar suport a la Comissió organitzadora dels actes del centenari del naixament de mossèn Biscutir. Un religiós que va arribar a Mataró al 1955 i va rebre l'encàrrec d'ereccionar un nou temple a Mataró per encàrrec del Bisbe Modrego i que va agafar un gran impuls i treball per a la ciutat, i en concret per a un barri que creixia, Cerdanyola. Ara, molts ays després se celebren un actes en memòria i record a aquest personatge històric de la ciutat.
 
 

Divendres 22 de juny a les 18,30, al pati parroquial: inauguració de l’“Exposició fotogràfica” en homenatge a Mn. González,


-Dilluns 25 de juny a les 20’15h, a l’església: conferència  sobre la figura de Mn. Biscuter a càrrec del periodista i historiador M.  Cusachs, coincidint amb la data de naixement del capellà.


-Dijous 28 de juny, a les 20’15 h, a la sala parroquial: muntatge col·loquial sobre la tasca del P. Juan-Luis, a càrrec d’en J. A. Berrocal  i la Quica Albert.

 
- Divendres 29 de juny, a les 21’15 h, al pati parroquial: projecció de la pel.lícula sobre els inicis de la parròquia i del barri de Cerdanyola.
 
- Dissabte 30 de juny,

·  a les 11 h, al cementiri dels Caputxins: acte davant la làpida Z-A- 9, on reposen les despulles del mossèn. Endreçament, col.locació d’una placa, glossa i poema amb actuació musical.

·  a les 18 h, cercavila pels carrers de Cerdanyola amb els gegants Mn.Biscúter, P. Echarri (salesià) i P. Joan (escolapi). Conduïda per les respectives colles geganteres.

· a les 20 h, a l’església: celebració de l’Eucaristia en memòria de Mn. Gonzàlez, amb projecció d’unes imatges explicant la seva obra.

 
Més informació