Trasllat del Nazareno

El Nazareno a la negra tarda-nit.
La tarda del dissabte també la va ocupar el trasllat de Ntro. P. Jesús Nazareno des de la Casa Germandat fins la parròquia de Maria Auxiliadora.
La sortida es va demorar una mitja hora pel temps que amenaçava, però finalment es va poder procedir a fer el solemne trasllat.
 
Un trasllat que es va escurçar per estar més aprop de la parroquià, però que va anar envoltat en tot moment dels Costaleros de Jesús, una gran representació dels portadors d'Esperanza i un grup de petits confrares, que la tarda de Diumenge de Resurrecció portaran la imatge de Jesús triomfant sobre la mort.
 
En tot moment el recorregut va comptar amb la participació de tota la germanor que va abraçar al Nazareno, com passa en tots els trasllats a Mataró.
 
L'Agrupació Musical Costaleros de Castelldefels va posar la música al trasllat donant sonoritat i solemnitat. 
 
A l'arribada a Maria Auxiliadora la comunitat i el consiliaria mn. Jordi esperaven fent un passadís a la imatge que va ser entronitzada a la parròquia i serà present durant els propers actes. En aquesta ocasió Nuestra Señora de la Esperanza no va poder acompanyar al Fill, ja que no arribarà a Mataró fins el proper Divendres de Dolors de terres cordobeses.
 
Ara la Hermandad es disposa a continuar amb la seva agenda d'actes com seran la XXX Matinal de Saetas, la Processó de Dijous Sant, Nit Morada, la participació amb la resta de confraries, germandats i Armats a la Processó General i a la processó infantil de Crist Ressuscitat.
 
 
Foto de família dels participants al trasllat.
A.M. Costaleros de Castelldefels.

Carrers concoreguts per veure el trasllat.

Prop d'una seixantena de nens i nenes van acompanyar al Nazareno.

Potser t'agraden aquestes entrades