Acollida i benedicció de Ntra. Sra. de la Esperanza

Ntra. Sra. de la Esperanza va arribar a Mataró el Divendres de Dolors
 La Imatge de Ntra. Sra. de la Esperanza ja és a Mataró. Aquest icona que és el motiu del cartell anunciador de la Setmana Santa de Mataró estava a terres cordoveses, concretament al taller de Miguel Àngel González Jurado, en un procés de restauració 
Moment de la celebració amb alguns dels petits confrares i confraresses. 
El mateix Divendres de Dolors, dia que tradicionalment comença la Setmana Santa a Catalunya, va ser el dia de l'arribada. 

A la parròquia de Maria Auxiliadora, on té la seu canònica, es va muntar un petit monument per a rebre-la. 

Allà membres de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, juntament amb la comunitat de Maria Auxiliadora, van celebrar un acte d'acollida previ a la Santa Missa. 

Amb posterioritat es van fer alguns parlaments d'acollida, es van llegir poemes a la Esperanza recordant el seu missatge al carrer i la priostra va agrair a tots els i les presents la seva feina i paciència. 
Moment del besamans a la Imatge.
A l'acte també es van afegir els petits confrares que estaven preparant la Processó Infantil de Diumenge de Resurrecció.

Al mateix temps va demanar als portadors d'Esperanza, que tinguessin clara quina era la responsabilitat i què s'esperava d'ells i ells molt més enllà de la Setmana Santa. 

A la part final es va fer un concorregut besamans i els nous portadors van fer l'acte de jurament davant la Imatge, comprometent-se a elevar els valors com la solidaritat i l'Esperanza pels carrers de la ciutat. 

El captassos amb els nous portants d'Esperanza 2018.
Moment de la celebració. 

Potser t'agraden aquestes entrades