Elisabet Laplaza pregonarà la Setmana Santa 2018

Moment del pregó 2017 a la parròquia María Auxiliadora.
El mes de novembre va avançant i la Comissió de Setmana Santa ja ha començat a configurar el programa i calendari de la propera Setmana Santa, i per aquest motiu ja es van avançant algunes informacions.

En el plenari de la Comissió celebrat el proppassat dia 17 de noviembre es va acollir la proposta de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza per a que Elisabet Laplaza fos la pregonera de la  Setmana Santa 2018.
Resultado de imagen de Elisabet Laplaza nazareno mataró
La darrerva vegada que una dona va pregonar la Setmana Santa va ser l'any 2008 quan ho va fer la mataronina Pilar Sánchez, confraressa major de la Confraria de la Soledat i una de les recuperadores d'aquesta bella tradició processional a la ciutat.

Segons calendari el pregó será el dia 10 de març a les 17:30 a la parròquia de Maria Auxiliadora.

Elisabet Laplaza Veas

Elisabet Laplaza és nascula a Mataró al 1979. De pare català i mare gaditana i del País Basc.

De petita va estudiar al Col·legi Mare de Déu de Lourdes i actualment esta cursant estudis d'accés a la Universitat.  Des de fa 20 anys treballa en una Residencia de gent grant a Canet de Mar i ha participat en diferents accions i campanyes a Creu Roja i Benestar Social.

Des de l'any 1997 és germana de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza  i des del 2009 ha format part de diferents juntes de Govern. Actualment n'és la Hermana Mayor i forma part de la Comissió de Setmana Santa de Mataró.



Més informació:


Potser t'agraden aquestes entrades