Nous nomenaments parroquials a Mataró

Aquesta tarda el web de l'Arquebisbat a fet públic un seguit de  nomenaments a les parròquies de la Diòcesi.
Aquets nous nomenaments parroquials nomenen a Mn. Vicenç Mira Massaguer, arxiprest de Mataró, com a nou Rector de la Parròquia de Maria Auxiliadora. A més continuarà amb la seva tasca pastoral de rector a la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat.
Mn. Xavier Grau serà rector in solidum i moderador de les parròquies de Sant Vicenç de Montalt i de Caldes d'Estach. La menció in solidum fa referència a que el Bisbe encomana a diferents preveres, de manera solidària, l'atenció pastoral d'una o diferents parròquies on nomena a un d'ells en tant que moderador.  Així mn. Antoni Suriol Castellví passarà a ser Rector in solidum de les parròquies de Sant Vivenç de Montals i de Caldes d'Estrach.
Des d'aquest espai, felicitar als nous preveres, animar-los en les seves noves tasques pastorals i encoratjar a les comunitats parroquials a sumar-se amb ells a transmetre el missatge de Pau i Bé.
D'altra banda, agrair la feina feta en particular per Mn. Jordi Espí, antic rector de Maria Auxiliadora, i molt concretament amb el seu suport i impuls a les confraries i germandats com a consiliari.

Vicenç Mira nou Rector de Maria Auxiliadora de Mataró.

Mn. Vicenç Mira obrint la Processó General de Mataró l'any 2011.
La vinculació amb les confraries, germandats i diferents moviments del nou rector de la parròquia de Maria Auxiliadora ve de lluny.
 Aquest fill de Mataró ha estat vinculat en el passat a diferents parròquies de Mataró i Sant Vicenç de Montalt. Ha estat rector de Sant Pau ( al barri del Palau) i Sant Simó, ha estat vinculat també en el passat amb Cerdanyola, ha estat rector de Sant Vicenç de Montalt i darrerament a la parròquia de Montserrat, i actualmente és Arxiprest de Mataró.


Mn. Mira en una xerrada a Sant Simó.
També ha estat consiliari de la Comissió de Setmana Santa de Mataró i sempre ha estat molt col·laborar i actiu amb tots els consiliaris de la ciutat, així com amb els diferents moviments de passió.
 D'altra banda també ha estat conegut com a profesor i tutor a secundària i també ha participat de molts moviments a la ciutat de Mataró, així com participat en diferents espais i actes a favor de la pau i el diàleg interreligiós.  Benvingut i bona feina.




Mn. Vicenç Mira parlant a la comunitat musulmana de Mataró durant el Ramadà 2015.