Cartell Festes Maria Auxiliadora 2017


El proper cap de setmana comencen els actes de les Festes de Maria Auxiliadora. Avui fem públic el cartel anunciador i el programa.

El cartell
Un cartell que és obra de Mònica Torralba i que es destaca pels colors, formes elementals i senzillesa. El cartell destaca la figura de Maria, auxili dels cristians, que sosté a un petit nen Jesús amb els braços oberts en acollida i indicant faci's en mi la vostra voluntat, Pare. Les mirades simples que conflueixen al cel en denoten serenor i Maria destaca pel rostre pensatiu, té una gran tasca: ser testimoni, auxiliar, donar esperança... i com dieun les sagrades escriptures el seu cor sempre estava preocupat i meditava.
El fons és el color blau de Maria Auxiliadora amb les filigranes de damassos i faldons que engalonen passos i temples aquests dies

El programa

Un programa que convida a participar-hi i que s'enceta aquest divendres amb la Vigília Mariana, l'oferiment floral i pregó, la formació amb els tríduums i una solemne Eucaristia i processó que posarà fi a la festivitat. 
D'altra banda el barri de Cerdanyola també ofereix amb motiu de les festes altres activitats lúdiques, d'oci i musicals amb les de Maria Auxiliadora i que en aquesta edició li ha donat un component de Festa Medieval. 

Molta més informació:

  • http://mariauxiliadoramataro.blogspot.com.es/ 
  • https://www.facebook.com/AVCerdanyolademataro/

Potser t'agraden aquestes entrades