Tríddums i juraments nous germans

Tríduum i jurament a la capella dels Dolors.
Durant aquests dies es van realitzants els tríduums, que són 3 sessions de formació per als confrares i confraresses. La passada semana era el torn de la Hermandad Ntra. Sra. de la Soledad i la Coronació d'Espines,  començava el del Sant Crist de l'Agonia i el de la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza i avui finalitzava el de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors .
 
Tríduum i jurament a Maria Auxiliadora
Acabats els tríduums són els moments per al juraments dels nous germans i germanes com ha estat el cas del tríduum realitzat per Jaume Castells a la capella dels Dolors on en la finalització els nous membres han realitzat el jurament.
 
També a la parròquia de Maria Auxiliadora, en el segon dia de tríduum dedicat a Nuestra Señora de la Esperanza realitzat per un germà salesià, s'ha realitzat el jurament dels portadors de Esperança, que en aquesta ocasió comptava amb 15 nous membres.
Demà serà el torn de finalització de tríduum i jurament dels nous costaleros de Jesús i el diumenge dels portants del Sant Crist de l'Agonia a San Juan Bosco.

Potser t'agraden aquestes entrades