Cartell de la Coronació d'Espines, Dissabte de Passió

Aquest dissabte 1 d'Abril, ha tingut lloc la presentació oficial del cartell de la processó de la Confraria de la Coronació d'Espines.
 

En aquesta ocasió la confraria ha optat per fer un cartell diferent als que normalment ha editat, seguint la dinàmica i l'estil del cartell general de la Setmana Santa de Mataró, que també ha estat aquesta l’encarregada de portar a terme l’elaboració i presentació d'enguany.
 
Un cartell amb la imatge central del seu titular, amb un estil modern i un tècnica pintada. Amb el fons de color fúcsia, color representatiu de la seva indumentària. En el mateix cartell podem veure el mapa del nou recorregut.
 
La Processó de Dissabte Sant, la Processó de la Coronació canvia de recorregut.
Aquesta processó enguany canvia el seu recorregut habitual des de la Parròquia de Sant Pau (seu canònica) fins a l'Ermita de Sant Simó. El recorregut  será: Sortida de la Parròquia de Sant Pau, carrer Siete Partidas, Ronda Cervantes, Camí Ral l’Havana i arribada a l’Ermita de Sant Simó.
Aquesta és una processó que encara compta amb poques edicions i ja va adaptant-se a les necessitats de la confraria, millorant recorregut i anar madurant-se, així com ho han anat fent al llarg dels 30 anys d'història des de la recuperació de les processons d'altres a la ciutat.  Per tant, potser som a les portes d'un nou recurregut i també d'una solemne processó que amb el temps anirà consolidant-se i aportant el seu estil propi a la bella i antiga tradició de Mataró.

 Presentació del cartell.
 
A part de l'acte de presentació del cartell, tambés'ha aprofitat per presentar la 3 edició de la seva revista anual, que ja està al carrer i que us adjuntem la versió digital perquè la pugueu consultar clicant aquí.  
 
La celebració de l'Ecaristia, on ha participat la coral de la confraria (Agua Viva), s'ha donat la benvinguda al nous germans de la confraria i se’ls ha imposat la medalla confrare.


A més a més han celebrat el tríduum en honor al seu titular, Jesús Coronat, amb un recull de poesies de la mà del seu consiliari i rector de la parròquia, Mn. Josep Joan Badia, acompanyat amb musica i projeccions i al finalitzar l'acte el besa peus a la seva imatge, que rep culte durant tot l'any a la Parròquia de Sant Pau.

 

Cor Agua Viva.

Vista del cartell.
 
Adoració i bes a la imatge.





 

 



Potser t'agraden aquestes entrades