Can Tuñí rep la Matinal de Saetas al Diumenge de Rams

Moment ballat de la Passió de la penya Al -Andalus
Aquest any el temps ha donat treva a la Matinal de Saetas. En aquesta ocasió la número 29, la Hermandad Ntro. Padre i Nuestra Señora de la Esperanza ha comptar amb cantaors de la ciutat i d'arreu de Catalunya al Parc de Can Tuñí o parc de Cerdanyola.
 
També ha comptat amb l'assistència i col·laboració de la Peña Al Andalus, la qual ha fet un ball i escenificació de la Passió que ha posat d'empeus al públic assistent.
 
L'acte ha estat presentat per Rafael Acedo i ha comptat també amb l'assistència de membres d'entitats del barri i l'Alcalde de la Ciutat, en un format de cada any però amb un temps més reduït per permetre a les famílies la benedicció de les palmes i poder gaudir del dinar en família en un dia tan especial com aquest.
 
La Saeta, una oració cantada, un poema expressat i com deia Machado era el clam d'un poble, el seu sentiment, que després de gairebé 30 anys Mataró ha fet seus i són vius en totes les processons de la ciutat, gràcies a actes com aquest i d'altres més recents i també dels propis cantaors que omplen de veu el silenci de les processons.
Vista del públic assistent a la Matinal de Saetas.


Potser t'agraden aquestes entrades