Article Tot Mataró sobre la Setmana Santa mataronina

A continuación us oferim la valoració que el periodista mataroní Cugat Comas ha fet sobre la Setmana Santa mataronina. Trobareu l'article sencer al portatl Tot Mataró.


Mataró exhibeix tot el seu tremp confrare  

Processó General
Amb la Pasqua celebrada i la mona païda, Mataró pot fer balanç del que ha estat una Setmana Santa massiva, en la línia de les darreres edicions. Els dos vespres de més intensitat, els de Dijous i Divendres Sant es van saldar amb una nodrida presència d'espectadors als actes pel que la tònica dominant va tornar a ser la dels carrers principals per on passaven les processons plens a vessar. Un temps de primavera tardana, quasi de juny, hi va ajudar.
En els dos casos, a més, va ser notori l'increment de mesures de seguretat amb un desplegament important dels Mossos d'Esquadra a la Processó General, amb més dotacions que mai abans. La gran cita que culmina la Setmana Santa local, amb la presència de totes les germandats i confraries al carrer, va ser retransmesa en directe a més des de m1tv a tot Catalunya a través de La Xarxa de televisions locals i el seu canal de Movistar, un fet que ha d'ajudar encara més a la projecció de la celebració mataronina.

Potser t'agraden aquestes entrades