Inauguració del Racó Confrare Infantil.

La tarda del dissabte també ha servit per inaugurar l’espai “Racó infantil Confrare” de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.
Després d’un any de camí amb la Diputació infantil on hi ha hagut espais de formació i preparació, sortides en família, processó infantil Creu de Maig, Sant Joan Bosco... ara han fet un pas mes al tenir un espai destinat als petits en la Casa Germandat.
Explicant la capella i la corona d'Advent a un grup dels nois i noies
Amb aquest motiu avui s’ha inaugurat aquest espai de forma conjunta en una diada que ha començat amb una oració conjunta amb els germans i germanes que fan l’oració del Rosario cada dissabte a la tarda.
 Les persones que porten l’oració han fet una xerrada sobre l’Advent, la seva importància, perquè se celebra... i després han passat a simbòlicament a tallar la cinta del nou espai.
Després han pintat una corona d’advent, s’han fet jocs i berenar i s’ha visualitzat un vídeo sobre com es prepara un cristià i confrare en l’Advent. Acabada la tarda s’han emplaçat per la propera setmana per a muntar el pessebre entre tots i totes.

Diferents moments de la tarda, tallers i postres de les cambreres de la Germandat.  
 
Moment de preparació de la Corona d'Advent.

Potser t'agraden aquestes entrades