Conveni Musical entre amb la Agrupación Musical Costaleros de Castelldefels.

La Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza ha signat un conveni amb l' Agrupación Musical Costaleros de Castelldefels per a que acompanyin musicalment en la Processó Infantil Creu de Maig, que s'ha realitzat avui al barri de Cerdanyola en la demarcació parroquial de Maria Auxiliadora.
Aquest conveni també contempla la col·laboració per al Solemne Processó de la Immaculada Concepció que es celebrarà en la diada de la seva festivitat al mes de desembre. 

L'Agrupación Musical Costaleros de Castelldefels  ja va tenir presència a la Setmana Santa mataronina arrel de la Processó General de Divendres Sant de 2016, en la que van cortejar amb els seus ons, melodies i modulacions a la Confraria del Sant Sepulcre. 
Ara hi ha un pas més de col·laboració amb la ciutat de Mataró i en aquesta ocasió hi haurà alguna presència més a la ciutat, en particular per aquestes dues processons.
El conveni ha estat signat per la Hermana Mayor  la sra. Elisabet Laplaza i el director- responsable d l'Agrupació, el sr. Javier González.  
Agrupación Musical Costaleros de Castelldefels davant Maria Auxiliadora de Mataró.

Potser t'agraden aquestes entrades