Solemne trasllat Jesús Nazareno i Ntra. Sra. de la Esperanza.

El Nazareno i la Espanza a la parròquia Maria Auxiliadora
Aquest cap de setmana comencen de forma ja extensa tots els actes preparatius de la Setmana Santa mataronina.
Moment del trasllat
El cartell anunciador ja va ser presentar i el pregó ja va ser anunciat. Ara és el torn per als trasllat de les Cases Germandats fins a les parròquies, per a fer la formació amb els tríduums i Misses en honor a les imatges i també per a l’escenificació de la Passió.


Doncs el divendres a la nit va ser el torn per a la Passió a l’hort del rector,  l'acte de la petició del perdó en la Basílica de la Misericòrdia de Santa Maria amb tots els preveres de l'arxiprestat, i al mateix temps la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza començava el seu trasllat.

Amb un trasllat de la Misericòrdia costaleros i portants de l’esperança - organitzats en cinc quadrilles - en rigorós i absolut silenci en tant que acte de recolliment pels carrers de Cerdanyola van portar la imatge de Jesús i Maria des de la seva Casa Hermandad fins a la parròquia de Maria Auxiliadora.


Mn. Jordi Espí dirigint la pregària acompanyats de la Hermana Mayor i el Vice-Hermano Mayor.
Un silenci que era present i respectuós, ja que els veïns i veïnes del barri callaven al pas de les imatges.

Contemplaven el seguici composat per confrares i confraresses amb estendards i banderes i fanals enlluernant la foscor d’algun carrer.


El silenci, que trencava el glaçat fred de la nit, s’aturava amb uns moments de música sacra i música acústica confrare que introduïen cada passatge de les obres de la Misericòrdia. Llavors un confrare explicava el passatge i acte seguit el consiliari mn. Jordi Espí dirigia la pregària.

Un moment del trasllat amb una de les quadrilles. 
A dins la parròquia es va dirigir la darrera pregària amb tots els confrares i confraresses aplegats al voltant de les imatges. Es va emplaçar als presents a participar i gaudir de tots els actes confrares del cap de setmana a la ciutat.
Una part dels petits lluminers que acompanyaven en el trasllat.
Representants del Sant Sepulcre.
L'estendart Bacalao amb l'escut de la Hermandad.
Portants amb les imatges.
Moment d'entrada a la parròquia amb les imatges "mirant el poble".
Podeu veure un reportatge fotogràfic de J. M. clicant aquí.Veieu un petit vídeo-reportatge:

Potser t'agraden aquestes entrades