Participació A. M. Captiu-Dolors a la Roda de Andalucía.


Moment entrega. Font. AM. N. P. Jesús Nazareno.




Hermanos Mayores de les dues confraries. 
Font: Germandat Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors.

 Cap de setmana confrare d'agermanament.

Membres de l’Agrupació Musical Captiu-Dolors encapçalats per l’Hermano Major de la confraria, n’Antonio Jesús Padros, han participat aquest cap de setmana en diferents actes al municipi de La Roda de Andalucia, organtizats per la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza de la Roda  i lAM. Ntro. P. Jesús Nazareno.


El divendres per la tarda es va realitzar un assaig de l’Agrupació Musical Nuestro Padre Jesús Nazareno, que va comptar amb membres de l’Agrupació Musical mataronina. 

En el mateix assaig es va fer un acte de reconeixement al Hermano Major i al també mataroní, n’Eulogia Jiménez, com a membre de la junta.


El Hermano Mayor de la Germandat de Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors de Mataró ha participat a la Missa del Quinari en honor a Nuestro Padre Jesús Nazareno de la Roda de Andalucía. 


Acabat el Quinari realitzat a la parròquia de Santa Anna, va haver-hi una actuació de la Sociedad Filarmónica de Pilas y la AM Ntro. Padre Jesús Nazareno

Ntro. P. Jesús Nazareno La Roda de Andalucia. 
Font: Germandat Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors


En aquest acte es va fer entrega a representants de l’Agrupació Captiu-Dolors) amb qui estan agermandats d’un distintiu de la presència en aquest concert.

El diumenge va ser el torn per al X Certamen de marxes processionals on van actuar bandes de renom en el món confrare, com van ser la ja esmentada Agrupació Musical de la Roda de Andalucía, la solemne Las Cigarreras de Sevilla, la molt popular Presentació al Pueblo de Dos Hermanas i la més jove i majestuosa El Sol de Sevilla.


Us fem a mans d'una interpretació de l'AM Jesús Nazareno La Roda de Andalucía anomenada Cautivo en su Soledat.

Potser t'agraden aquestes entrades