Mn. Sergio Notó, pregoner de la Setmana Santa 2016



El plenari de la Comissió de Setmana Santa del 19 de gener acceptava per unanimitat la proposta de pregoner per a l'any 2016 per a que fos Mossèn Sergio Notó.


Mn. Sergio Notó, prevere i confrare, és consiliari de la Comissió de Setmana Santa i rector de la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat.

El pregó serà el dissabte 5 de març a les 18:00 a la parròquia de Maria Auxiliadora de Mataró. 

Primer cop per un prevere. 
Des que es va instaurar formalment el pregó de Setmana Santa a la ciutat, diversos poetes, confrares majors, periodistes, actors, persones del món de la cultura, política i confrares havien estat els pregoners. Aquest any 2016 serà el primer cop que serà realtizar per un sacerdot diocesà

El dia del Bon Pastor.

A més aquest pregó a partir de l'any 2016 canvia la data. Al principi es feia al Parc de Cerdanyola abans de la Matinal de Saetas - que en aquest any arriba a la seva XXVIII edició, després de les benediccions de palmes i palmons el Diumenge de Rams. Fa dos anys va passar a ser el Dissabte de Passió. És a partir del 2016 que s'ha determinat sigui el quart dissabte de Pasqua, que és el que correspon i centra l'atenció a la figura del Bon Pastor. 

Potser t'agraden aquestes entrades