dilluns, de febrer 22, 2016

Mn. Sergio Notó, pregoner de la Setmana Santa 2016El plenari de la Comissió de Setmana Santa del 19 de gener acceptava per unanimitat la proposta de pregoner per a l'any 2016 per a que fos Mossèn Sergio Notó.


Mn. Sergio Notó, prevere i confrare, és consiliari de la Comissió de Setmana Santa i rector de la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat.

El pregó serà el dissabte 5 de març a les 18:00 a la parròquia de Maria Auxiliadora de Mataró. 

Primer cop per un prevere. 
Des que es va instaurar formalment el pregó de Setmana Santa a la ciutat, diversos poetes, confrares majors, periodistes, actors, persones del món de la cultura, política i confrares havien estat els pregoners. Aquest any 2016 serà el primer cop que serà realtizar per un sacerdot diocesà

El dia del Bon Pastor.

A més aquest pregó a partir de l'any 2016 canvia la data. Al principi es feia al Parc de Cerdanyola abans de la Matinal de Saetas - que en aquest any arriba a la seva XXVIII edició, després de les benediccions de palmes i palmons el Diumenge de Rams. Fa dos anys va passar a ser el Dissabte de Passió. És a partir del 2016 que s'ha determinat sigui el quart dissabte de Pasqua, que és el que correspon i centra l'atenció a la figura del Bon Pastor.