L'AM Costaleros de Castelldefels acompanyarà musicalment el Sant Sepulcre

Moment de la formalització del contracte. 
La Confraria del Sant Sepulcre de Mataró ha formalitzat avui la signatura d'un contracte musical amb l'Agrupació Musical Costaleros de Castelldefels, gràcies a l'aportació i donatiu privat de membres de la confraria. 

Segons aquest acord l'AM acompanyarà el Sant Sepulcre amb les seves interpretacions musicals durant la Processó General de Mataró de Divendres Sant i durant la Processó del Silenci de Dissabte Sant.

Aquesta agrupació musical va néixer el 1996 com a banda de tambors i cornetes però amb el temps va anar dirigint el seu estil cal a agrupació musical. Actualment es banda resident de Castelldefels. 

 Actualment està composada per 40 membres i va molt més enllà de musica processional, però dins el seu repertori compta amb interpretacions clàssiques de musica confrare com són Caridad del Guadalquivir, Presentando a Sevilla, a los pies de sor Angel o Pescador de Hombres, entre d'altres.  

Més informació de l'Agrupació Musical en el seu espai bloc oficial.


Amb aquesta signatura se suma una altra banda musical  que acompanyarà un Misteri durant  la Processó General de Mataró, que també comptarà - i segons ordre processional- amb l'Agrupació Musical Captiu-Dolors, l'Agrupació Musical Sagrada Família, la Banda de TTyCC Humildad y Paciencia, l'AM de Costaleros de Castelldefels i la Banda de TTyCC de Nuestra Señora de la Soledad.


Potser t'agraden aquestes entrades