Elisabet Laplaza nova Hermana Mayor

Relleu de la Hermandad Nazareno i Esperanza

La nova Junta amb el consiliari. 
Després d'un procés electoral per a escollir Hermana/o Mayor de la Hermandad Ntro. Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza de Mataró,  va ser escollida al sra. Elisabet Laplaza.

Avui, primer diumenge d'Advent, s'ha procedit a l'acte formar de canvi de vara. La Hermana Mayor sortint, na Isabel Noé ha cedit la vara de servei i la medalla de confrare major a la persona que la substitueix en aquest càrrec al capdavant de la Hermandad

Després de la Missa de Germanor, s'ha procedit a l'acte de canvi de vara.  A l'acte han assistit representants de diferents entitats del barri de Cerdanyola, de confraries de la Comissió de Setmana Santa, el regidor de cultura i germans i germanes de la Germandat. La secretària en funcions ha procedit a llegir l'acte de proclama i del procés electoral i s'ha iniciat l'acte de relleu. 

L'acte ha servit per a acomiadar l'anterior Hermana Mayor, que ha rebut el cali dels i les presents i per a procedir formalment al canvi de vara sota les indicacions i atenció del consiliari i rector de Maria Auxiliadora, Mn. Jordi Espí.

5 Hermanos/as Mayores de la història de la Hermandad. 
A l'acte de canvi han estat presents els anterior Confrares Majors de la Confraria, excusant-se el primer per motius de salut, que han simbolitzat la tradició, la història i el relleu en unitat en una entitat que arrenca en breu els seus 30 anys d'història. 

La nova Hermana Mayor ha aprofitat per a presentat els nous membres de la Junta de Govern, i en el seu discurs ha agraït el suport rebut per la germandat, assumir de forma col·lectiva aquesta responsabilitat i animar a seguir treballant de forma conjunta. 
Moment del discurs sota l'atenció dels anteriors Hermanos/as Mayores
Moment per al comiat
Moment de l'elecció.



La nova Hermana Mayor amb representants de la Verònica,
 el Sant Crist de la Bona Mort, i el regidor de Cultura, sr. Joaquím Fernández.   
Moment del canvi de medalla, l'Hermana Mayor sortint passa a ser una germana més. 

Potser t'agraden aquestes entrades