Assistència mataronina a l'exposició 450 anys de la Hiniesta de Sevilla.

Inauguració de l'exposició. Font: Abc.es

La Hermandad de la Hiniesta de Sevilla, amb motiu dels 450 anys de l’Estrella sublim, de la seva confraria ha organitzat una exposició  en el círculo Mercantil e Industrial.
A la inauguració de l’exposició va assistir l’Arquebisbe de Sevilla, Msn. Juan José Asenjo i el president del Consejo de Hermandades el sr. Carlos Bourellier entre d’altres, així com el Hermano Mayor de la Hiniesta el sr. José Antonio Romero. 
L’objectiu d’aquesta exposició era oferir , a través del patrimoni de la Hermanad, els seus 450 anys d’història. 

A l’exposició amb motiu del III Encuentro de Jóvenes Cofrades van assistir confrares de la ciutat de Mataró i gaudir dels ensers i llegat d’aquesta confraria. 

També amb motiu d’aquest Encuentro,  la Fundación Cajasol va realitzar una exposició d’ensers, documentació i material gràfic de les confraries de Glòria i Sagramentals de Sevilla

En aquesta exposició es van oferir a més, peces històriques de brodat, d’orfebreria i ceràmica de les confraries. Entre les peces més destacables es van poder trobar les del grup del pany fúnebre de Sant Ildefons, la vara Sagramental de santa Marina, o l’estendard de Sant Gil. 

També es van poder veure tresors ocults de la Congregación de la Luz y Vela o la Archicofradía de las Tres Caídas, com són els dos angelets de Ruíz Gijón o la Santa Creu Custòdia.



Més informació i notícies sobre l'exposició a: