II Concert Solidari de marxes processionals de la Germandat Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors

Moment del concert al Teatre Monumental de Mataró.

Nou Guió 
El passat 27 de setembre es va organitzar a la ciutat, en el Teatre Monumental, el II Concert Solidari   de marxes processionals de la Germandat Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors. En aquesta ocasió, es fa fer sota el context del XXVè Aniversari de l'arribada a Mataró de la Imatge de Jesús Captiu.

El viscut en la tarda del diumenge 27 de setembre al Teatre Monumental, amb el "ll Concert Solidari" de marxes processionals va ser molt emocionant per a tots els presents, amb els sentiments a flor de pell en tot moment, després de cada paraula, cada són , cada marxa ... va ser una tarda en la qual tancant els ulls ens traslladàvem al dia de nostre Senyor, a aquest Diumenge de Rams, a la nostra Setmana gran, a Ntre. P Jesús Captiu sortint de la seva basílica per ser Captivat en el seu Captura.

En aquesta ocasió es va aprofitar per a presentar el nou Guió i dels seus escortes ataviats amb els sabres, obra del confeccionista i brodador gadità David Calleja, qui va ser el mateix autor de l’escut de la Germadat i del se nou pal·li, entre d’altres. Va ser per tant, una tarda d’estrenes com va ser el del repertori que van oferir els i les components de l’Agrupació Musical Captiu Dolors.

En el mateix acte es va procedir a protocolaritzar l’agermanament d’aquesta Agrupació amb la de la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza de la Roda de Andalucia, província de Sevilla. Com a fet, es van fer intercanvi d’escuts d’armes simbolitzats en les medalles de les confraries per a estar visibles en els guions de les dues agrupacions.

Segons els i les presents va ser un acte emotiu perquè es va cercar el llenguatge musical, l’expressió i la càrrega emocional en tot l’espectacle i moment.

Els fons del concert van anar destinats a Càritas Interparroquial de Mataró. 

Imatges del concert:


Vídeo de l'Agrupació Musical Captiu Dolors Mataró:


Potser t'agraden aquestes entrades