Els confrares tornaran a la Sagrada Família a l'octubre

Jesús Captiu fent els honors a la Mare de Déu de la Mercè

A l'octubre de 2013 més de 4.500 confrares i confraresses van omplir la Sagrada Família en la celebració de l'Eucarista.

835 membres de les confraries de Mataró van desplaçar-se a Barcelona per a poder gaudir d'aquest acte on va quedar palès que la realitat confrare de les germandats de Passió i Glòria, la religiositat de la Pietat Popular a Barcelona és viva, rica, plural i part de l'Ésglésia.

Doncs el 2015, també es repetirà aquest acte. El Consell General de Confraries i Germandat de ha informat que el proper dia 18 d’octubre de 2015 es farà una Eucaristia per a les confraries i germandats de l’Arxidiòcesi de Barcelona.

S’informa des d’aquest bloc que hi haurà 4.500 invitacions per a membres de confraries i germandats, així com els seus familiars i amics per a poder participar de la Missa al Temple de la Sagrada Família.

També en aquesta celebració, les germandats podran participar portant el seu guió o estendard, i al final es podrà gaudir de les imatges que protagonitzaran l’acte que seran Nuestra Señora Macarena de Barcelona i Sant Josep de la Muntanya.


Per a més informació, si us plau contacteu amb les vostres confraries abans del 30 de setembre per a poder sol·licitar les invitacions.