Trasllat Ntro. P. Jesús Nazareno i Ntra. Sra. de la Esperanza



Arriba a Maria Auxiliadora portat pels costaleros.

La Esperanza i El Nazareno.
El dissabte a la tarda es presentava el butlletí de quaresma el LLamador i el cartell de Dijous Sant. Oficialment la Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza iniciava els seus actes de la Setmana Santa 2015.

A l'endemà, el diumenge a migdia inicià el trasllat dels seus titulars en un solemne trasllat. Aquest trasllat es va fer en forma de Via Crucis dirigit pel consiliari de la Comissió de Setmana Santa mn. Sergio Notó.  Cada estació va ser altenarda amb l'acompanyament musical de la Banda de Tambores y Cornetas de la mateixa Hermandad.
 
El trasllat es va iniciar a la casa Germandat del carrer Rossello fins a la parròquia de Maria Auxiliadora. A la parròquia al llarg d'aquesta setmana es faran els tríduum de formació als confrares de la Hermandad i hi seran presents fins a la sortida processional de Dijous Sant.

Les dues imatges van ser portades en unes andes i va comptar amb cinc quadrilles de costaleros i portants en un trasllat molt participat per tots els confrares i confraresses. En aquest sentit es va veure el blanc dels petits confrares, la faixa groga que acompanya al costal i el verd dels portants de l'Esperanza.
Sortida des de la Casa Germandat
El Trasllat també va comptar amb l'acompanyament de membres d'altres confraries com va ser el Sant Sepulcre.  El barri de Cerdanyola, com sempre, va denotar que és un barri confrare, un barri que vol viure la Setmana Santa i per això es va animar a sortir al carrer i acompanyar durant el trasllat, cosa que el va convertir en un concorregut trasllat i participat.


Moment del trasllat amb els i les portants de l'Esperanza.


L'estendart de Jesús Nazareno.
Lectura de la vuitena estació.
























Un membre de la Banda de TT y CC
Mn. Notó acompanyat  per la Hermana Mayor























La Banda de TT y CC de la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.  




 Veieu el reportatge fotogràfic d'en Santi Flores a l'àlbum Picassa. 
 

Potser t'agraden aquestes entrades