Processó de la Coronació de la Verge.

Un altre any més el barri de Cirera ha posat de relleu que és un barri entregat amb les seves tradicions, amb la seva gent i amb la Mare de Déu de la Soledat. 

El Sant Crist de l'Agonia
Ara bé, aquesta processó que recorda l'arriba de la Soledat al barri en el seu acte de coronació aquest any ha tingut un major accent: l'acompanyava una formació d'armats dels Armats de Mataró essent el primer cop que desfilen davant de la Mare de Déu de la Soledat al barri, i a més a més, la presència del Sant Crist de l'Agonia. 

El Sant Crist de l'Agonia també ha afegit un altre element de celebració perquè també estava de recordatori dels seus vint-i-cinquè aniversari fundacional de la recent Confraria del Sant Crist de l'Agonia, ja que a l'antigor ni havia una gran a Mataró. 

La processó ha comptat amb moments especials com ha estat l'arribada  a la Casa Germandat al carrer del Doctor Ferran on la cohort d'Armats esperaven la imatge de la Soledat que anava a trobar-se amb el seu fill crucificat. Com no, ha estat la que ja s'ha convertit en tradició pujada del Torrent de la Pólvora; així com el moment per a la poesia popular en el carrer de la Immaculada. Enguany a més, el final ha estat amb un retrobament entre la mare i el fill a l'estil d'"Encuentro". 
Els Armats de Mataró fent custòdia.


La processó ha comptat amb una alta representació de germandats i confraries de Mataró que han volgut acompanyar en aquesta efemèride juntament amb el consiliari i rector de la parròquia de la Sagrada Família mn. Roca, i el Bisbe emèrit Joan Godayol. 

La banda de tambors de la Hermandad de la Soledad ha posat l'acompanyament musical  en uns carrers plens de veïns i confrares,  i amb finestres amb estoles al pas de la Verge.

Tot i que en el calendari aquest acte s'ha avançat una setmana, a Mataró ja se sent olor a encens i es posa de relleu que hi ha una Passió per la Setmana Santa. 

Imatges: Santi Flores.

La Mare de Déu de la Soledat. 



Portant del Sant Crist
Les portants de la Soledat

 La Pujada del Torrent de la Pólvora.


Representació de la Germandat Jesús Captiu i Ntra. Sra. dels Dolors. 

Emoció i passió. 

Podeu veure el reportatge fotogràfic d'en Santi Flores a l'àlbum picassa aquí.

Potser t'agraden aquestes entrades