Es presenta el Cartell de Setmana Santa 2015


Avui dia 1 de març s'ha presentat el cartell de Setmana Santa de Mataró en el marc d'una jornada d'inici dels actes quaresmals de les confraries, germandats i Armats.

En la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat, Antonio Jesús Prados confrare Major de la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors ha estat l'encarregat de presentar el cartell obra d'en Francisco Zorrilla.

El cartell emula el moment d'inici de la Passió; el prendiment de Jesús.  Apareix la imatge de Jesús Captiu després de ser lligat per les mans per part de la gent  de Jerusalem i membres del Sanedrí després de ser delatat per un petó de Judas.  Un raig de llum que prové del cel enlluerna la imatge de dolor i patiment de Jesús; l'home que donarà la seva vida per tots i totes nosaltres, sabent que la mort és el final de la passió. Una mort que culmina amb la resurrecció.  Un raig de llum enmig de les tenebres que van cobrint la terra i en la que es pot llegir el text dels Sants Evangelis " Com els anyells portats a matar". 

La ciutat ja té cartell anunciador de la Setmana Santa mataronina. 

Potser t'agraden aquestes entrades