Agenda per avui Diumenge de Rams.


A Totes les parròquies benedicció de palmes i palmons

12:00 h XXVII MATINAL DE SAETES
Lloc: Parc de Cerdanyola.
Organitza: Hermandad Ntro. P. J. Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.
Informació: L’acte serà presentat i dinamitzat per Rafael Acedo i comptarà amb els Carlos Delgado, Miguel Almellones Antonio Morales, Parqui Jarque y Javier Ginés, així com  la participació dels quadres de la Casa Cultural Al-Andalus.

 18:00 h ESCENIFICACIÓ DEL PRENDIMENT
Lloc: Plaça de Santa Maria.

18:30 h PROCESSÓ DEL PRENDIMENT
Itinerari: Plaça de Santa Maria, C. Nou, La Riera, Plaça Santa Anna, Baixada de Santa Anna, C. Sant Antoni, C. Cos, C. St. Joan, Baixada de les Escaletes, C. de Barcelona, La Riera, C. Nou, Plaça de Santa Maria.
Organitza: Germandat de Jesús Captiu i Nostra Senyora dels Dolors amb la col·laboració dels Armats de Mataró.
Informació: Un dels trams més populars i concorreguts d’aquesta processó és el tram de la pujada de les escaletes. S’aconsella ubicar-se al carrer de Sant Joan per a poder gaudir millor de l’acte. Especial interès l’entrada final a Santa Maria com a acte de recull.
El Prendiment serà emès en directe per a tot Catalunya i s'ubicarà una pantalla gegant al carrer de Sant Cristòfol. 

20:30 h XXIX VIA CRUCIS DE LA LLANTIA

Itinerari: Sortida de l’església de Sant Joan Bosco, C. Canet, C. Malgrat, C. Tossa, C. Santa Caterina,  C. Galicia, C. Premià, C. Teià, C. Galícia, C. Montgat, C. Ntra Sra Verge de Guadalupe, C. Nova de la Mercè, C. Irlanda, i Església de Sant Joan Bosco.
Organitza: Confraria Sant Crist de l’Agonia amb la col·laboració de la Banda de CC y TT de la Hermandad Ntro. Padre Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza.

Potser t'agraden aquestes entrades