Dones confrares en marxa

Grup de treball de dones davant del retaule dedicat a la Mare de Déu de Montserrat.
L'Associació de Dones Confrares (ADC) de l'Arxidiòcesi de Barcelona ha proposat que l'exposició fotogràfica de la mirada de dona es faci a Mataró.
L'ADC fa anys que treballa diferents propostes per a evidenciar la presencia femenina al món confrare, del seu impuls i l'accés de les dones a les Juntes de Govern i a ésser Confrare Major, un espai en el passat dedicat només a representants masculins. I com no, també per oferir un espai de relació entre les confraries i germandats  de dones i que compten amb dones de l'Arxidiòcesi.º
 En aquesta ocasió a Mataró es farà l'exposició fotogràfica que recollirà imatges del rol femení, de la mirada de dona tant en les confraries de Passió com en les de Glòria.  En aquest sentit s'està preparant un gran esdeveniment per al dia 1 de març, que a més confluirà amb d'altres actes confrares de la Comissió de Setmana Santa de Mataró,  i que serà l'obertura d'un programa d'activitats que es faran per dinamitzar l'exposició.
 
Ahir es va reunir el grup de treball en la parròquia de Mare de Déu de Montserrat, que va ser el lloc escollit per acollir l'exposició.