Visita a Sant Sadurní d'Anoia de la Confraia de la Verònica

El diumenge dia 14 de desembre, la Confraria de la Verònica va fer la tradicional sortida a Sant Sadurní d’Anoia pels vols de Nadal.
A les 9 del mati se sortia acompanyats del consiliari D. Juan Antonio Arana,  l’ autocar va agafar la direcció a Martorell, després de demanar la protecció de Mª Auxiliadora,  es va  visitar acompanyats  d’una guia el museu de la diputació, de rajoles, mobles i pintures,  que va crear el Sr. Santacana. Anomenat “La rajolada”.

El Sr Santacana va començar la col·lecció anant per els enderrocs de Barcelona, deguts a la creació de l’Eixample i l’expansió de la capital catalana, recollint tota mena de rajoles i objectes que puges afegir a la col·lecció que en la actualitat ocupa un palauet de dos pisos farcit de peces d’un valor històric incalculable. En un principi era una propietat particular que ell va heretar d’un familiar, i que finalment sen va fer càrrec la Diputació de Barcelona.


Un cop acabada la visita, ens vandirigir cap Sant Sadurní d’Anoia, on es va dinar a les caves Canals i Domingo,  lògicament després de dinar i fer una mica de sobretaula salesiana.
Entre cants i acudits es va arribar a Mataró. Una veritable jornada de germandat, com son totes les jornades de la Confraria de la Veronica.

Potser t'agraden aquestes entrades