Processó de la Coronacio d'Espines

Moment de la Processo al barri del Palau.
Durant tot el cap de setmana la Confraria de la Coronació d'Espines ha celebrat la seva festa i ho ha centrat al voltant de la celebració de Crit Rei, que emula el moment que Jesús va ser coronat amb les espines per part dels soldats romans. 

Moment de la sortida de Sant Pau.
El dissabte l'han centrat la gengantada, els tallers per a infants i els diversos concerts. El diumenge s'ha dedicat a la celebració de l'Eucaristia, una Solemne Processó i un dinar popular conjuntament. 

La diada del diumenge ha començat amb una Eucaristia presidida per mn. Josep Joan Badia, rector de Sant Pau i Sant Simó i consiliari de la Confraria.  Els Sants Evangelis del dia han recordat que quan hom fa una bona obra ho fa dedica a Jesús i aquest el recompensarà. A més Jesús es va apropar a aquells que eren els més necessitats. Durant l'homilia el consiliari ha posat de relleu els missatges dels Sants Evangelis i ha indicat que des de la Parròquia es donen mensualment suport a més de cent famílies que passen un molt moment, i que la parròquia juntament amb la confraria tenen una gran musculatura que fa que facin una molt bona feina com a comunitat al barri on tenen la seva demarcació.  A l'Eucaristia han assistit també representants de la Comissió de Setmana Santa, les germanes de l'escola de La Coma, de l'A.V. del Palau i l'Alcalde de Mataró. 

La Processó ha recorregut els carrers del Palau on s'ha processionat la imatge de Jesús coronat d'Espines. Una imatge que ajuda i inspira a superar els mals moments a aquells que també ho necessiten. El barri ha agraït molt que la comunitat cristiana i la confraria ajudin amb aquest acte d'expressió pública de la fe. 

La Processó ha estat acompanyada musicalment per l'Agrupació Captiu Dolors que ha amenitzat amb clàssics de la música confrare. 

Acabada la processó i rebuts per les campanes de Sant Pau, ha començat el dinar popular i ha continuat la diada de la confraria en un acte nou i que de ben cert tindrà molt bona continuïtat. 




Potser t'agraden aquestes entrades