La Capella dels Dolors. Un tresor confrare. Done'm-hi suport.


Suport al projecte a través de micromecenatge

No cal dir molt més de la importància del Conjunt dels Dolors de Santa Mataró en la història dels servites, de la pròpia ciutat de Mataró al x.XVII-XVIII i del món confrare. 

Una joia de l'art barroc català que es conserva a l'actualitat, i la que podria ser una de les obres més importants actualment d'aquesta etapa històrica. Un llegat del pintor català barroc més important en el seu context, l'Antoni Viladomat.

Però, més enllà del que es coneix, quina és la centralitat d'aquest tresor, perquè ha arribat als nostres dies, qui eren els Servents de Mataró i perquè és un tresor per descobrir és el que es pretent a través d'un documental històric i rigorós encarregat dins del projecte Mataró Restarua Santa Maria. 

I per aconseguir-ho s'ha demanat participació a les entitats, a la ciutat i als confrares de Catalunya podent col·laborar amb microcrèdits en la seva realització en el conegut sistema crowfunding, o micromecenatge. Una forma participativa de conserva la nostra història, el llegat...

Des de la Comissió de Setmana Santa de Mataró animen a donar-hi suport i com no, sobretot a conèixer més dels Servents de Maria, i gaudir d'aquesta joia barroca, d'aquest llibre obert que és el conjunt del Dolors. 

Si esteu interessats en col·laborar-hi, podreu fer les vostres petites, però molt importants aportacions aquí
"El llegat de Viladomat a Mataró: El conjunt dels Dolors" Un tresor per descobrir, una història per explicar.