Banderer d'Honor 2014

El sr. Just Cabré amb la Bandera dels Armats.

El Divendres de Dolors també és el dia que els Armats de Mataró reten homenatge a la seva patrona, la Mare de Déu dels Dolors i fer també una menció especial als seus familiars, amics i armats que els han deixat. Aquest darrers mesos ha estat recordada de dos armats molts especials; en Francesc Vilalta i Plaja i l'Andreu Puig i González. Què la Mare de Déu dels Dolors els aculli i els obri les portes del cel per a ells.

La Missa en honor als difunts s'ha fet a la Capella dels Dolors de la Basílica de Santa María. Acabada s'ha fet menció de qui serà la persona que rep la menció especial de ser el banderer d'honor dels Armats de Mataró.

El sr. Just Cabré i Amorós ha estat nomenat el banderer per a l'any 2014. L'armat Just prové d'una família d'Armats i tant el seu pare Josep Cabré (e.p.d.)  com el seu oncle Emili Amorós ja van ser en el passat abanderats d'honor. 
" Per motius de salut vaig haver de deixar de participar en les desfilades. En aquell moment recordo em va causar una forta tristor, però que, com tot en aquesta vida, cal saber acceptar i trobar altres camins. Per mi un d'aquests altres camins és poder gaudir de les diferents manifestacions pietoses que, arreu de la nostra terra, es duen a terme aquests dies de Setmana Santa (...)." Fragment de la Revista n´mero 16 dels Armats de Mataró 2014.

Potser t'agraden aquestes entrades