dijous, d’abril 17, 2014

Actes i processons d'avui Dijous SantDIJOUS, 17 D’ABRIL
19.15 h Recollida de Bandera i Desfilada pels carrers de Mataró.
Lloc: Plaça de Santa Maria.
Itinerari: La Riera núm. 117,C. Nou, Plaça de Santa Maria. Un cop acabat l’acte, C. de Santa Maria, Plaça Gran, C. Santa Maria, C. de Sant Cristòfol, Plaça de la Peixateria. C. de Barcelona, La Riera, El Carreró, Plaça de l’Ajuntament.
Organitza: Armats de Mataró.
20.15 h Homenatge a la ciutat.
Lloc: Plaça de l’Ajuntament
Organitza: Armats de Mataró.
Informació: Amb aquest acte els Armats mostren les seves evolucions i desfilades les quals són patrimoni cultural de la ciutat de Mataró.

21.30 h Processó Nit de Silenci.
Lloc: Plaça de Santa Maria.
Itinerari: Plaça Santa Maria, C. de Sant Francesc d’Assís, C.Bonarie, La Riera, Muralla de la Presó, C. Argentona, La Riera, Nou, Plaça Santa Maria.
Organitza: Armats de Mataró, Confraria Oració del Senyor a l’Hort, Coronació d’Espines i Venerable Congregació dels Dolors.
Informació: L’essència de les processons catalanes del segle passat es poden gaudir i viure en aquesta processó molt espiritual.

20.30 h Processó de Dijous Sant.
Lloc: Barri de Cerdanyola.
Itinerari: Parròquia Maria Auxiliadora, Av. de  Josep Puig i Cadafalch, C. Major, C. Agudes, Plaça Gatassa, C. Gatassa, Avd. Gatassa, C. Victoria, C. Rosselló, P. Illa Cristina, Av. de Josep Puig i Cadafalch i Parròquia Maria Auxiliadora
Organitza: Hermandad Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. De la Esperanza i Confraria de la Verònica
Informació: Una processó de barri amb accent més andalús amb la participació d’una de les confraries més antigues de la ciutat. Exemple de combinació d’elements tradicionals confrares d’arreu.