Cartell Dijous Sant i del butlletí el Llamador

La tarda del dissabte també va estar ocupada per la presentació del cartell de la Processó de Dijous Sant. L'acte es va celebrar en la capella de la Casa Germandat de Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza i va comptar amb la presència de membres de la mateixa Hermandad, de la Confraria de la Verònica i també de membres de la Germandat de Jesús Capti i Ntra. Sra. dels Dolors.
Cartell de Dijous Sant.
L'acte es va iniciar amb una pregària per part de la Sra. Ana Gázquez recordant la importància del res del Sant Rosari per als confrares i va donar peu a la presentació del butlletí "El Llamador" que recull totes les activitats, esdevendiment si missions que realitza la Hdad. Ntro. Padre Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza, així com també alguns textos que ajuden als confrares a preparar-se durant la Quaresma.
Acte seguit la Hermana Mayor   la sra. Isabel Noé, juntament amb el Confrare Major de la Verònica, el sr. Antonio López, alias Nico, van destapar el cartell del Dijous Sant.  Enguany el cartell és una imatge del barri de Cerdanyola al fons i amb vista de la ciutat fins al mar presidits per la Creu situada a la muntanya de la creu. Una vista a la matinada que emula l'ascensió després de la Passió. 


Moment de la presentació del cartell.
Després es va procedir a la presentació d'un vídeo promocional i es va cloure l'oració a mans del consiliari Jordi Espí. Després de l'acte es va fer un vi d'honor per als  i les presents.  

Visualitzeu a continuació el vídeo que es va presentar.

Potser t'agraden aquestes entrades