Celebració de la Immaculada Concepció a Mataró.

Moment de l'inici de la Processó.
Moment de l'Eucaristia.
Aquest cap de setmana la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza va organitzar juntament amb ala parròquia de Maria Auxiliadora la festivitat a Maria Immaculada.
El dissabte l’ocupava una vigília en honor a la Mare de Déu, i el diumenge s’organitzava l’esdeveniment iniciat amb una Solemne Eucaristia finalitzant amb una posterior processó pels carrer del barri de Cerdanyola, que correspon a la demarcació parroquial.

La Missa va ser celebrada per mn. Jordi Espí consiliari de la Hermandad i on es va recordar la figura de Maria i l’advocació en la Immaculada, i va comptar amb l’acompanyament musical del cor de la parròquia i també amb els membres de l’Associació Cultural Murciana Verge de las Maravillas.
Els i les portants de la Inmaculada.
A part del calze,.el pa i el vi, l’ofertori va comptar amb flors per a Maria i amb un volum d’aliments portants pels i les confrares per als mes necessitats de la ciutat.

La Missa va cloure amb la recitació de poemes a la Immaculada i amb les paraules d’agraïment de la Hermana Major.


La processó es va iniciar des de la parròquia i va passar pels carrers del barri fins arribar a la Casa Germandat. La processó va comptar amb l’acompanyament del cor de Maria Auxiliadora i de la Banda de Tambores y Cornetas  de la mateixa Hermandad.  La imatge va ser portada per un grup de portants de revestits amb blanc i blau cel, emulant la festivitat de Maria i va comptar també amb l'acompanyament de mn. Notó consiliari de la Comissió de Setmana Santa de Mataró.
Banda de Tambores y Cornetas.

Moment de la Processó.

Veieu a continuació el vídeo de la sortida:

Vieu el reportatge fotogràfic a l'espai Picassa aquí.

Potser t'agraden aquestes entrades