La Verònica fa 60 anys

Francesc d'Assís Xalabardé, al fons el pas de la Verònica
El sr. Joan Codina i Giol, director de la comunitat salesiana.
La Confraria de la Verònica de Mataró fa 60 anys. El passat cap de Setmana aquesta confraria juntament amb la comunitat salesiana van celebrar el seu aniversari.
En la forma d'una Eucaristía amb la comunitat de l'escola, i de la qual han sorgit la gran majoria de confrares d'aquesta antiga confraria, van vole celebrar un moment especial que va coincidir amb el seu aniversari i amb la inauguració del nou espai de la Confraria a  l'escola.
Després de l'Eucaristía va haver-hi un moment per als parlaments dels membres de la confraria que van recordar la seva història i van fer menció del moment actual.


Mn. Juan Antonio Arana
En nom de la Comunitat Salesiana D. Joan Codina Giol, Director de l'escola va donar l'acollida a tots els confrares, pares i mares, familiars i membres d'altres confraries presents a l'acte. El sr. Francesc d'Assís Xalabarde, president dels antics alumnes dels Salesians, va recordar els estrets lligams entre aquesta entitat, que és fundadora de la Confraria, i mn. Juan Antonio Arana va dedicar un parlament en tant que consiliari de la Verònica. També va haver un moment per al passat que van representar en José Martín, Antonio López i Francesc Codinach entre d'altres i per a moment actual en nom del president el sr. Josep Maria Roig.
L'acte va cloure amb el parlament de la segona tinenta d'Alcalde la sra. Núria Calpe que va indicar que en aquest any el Consistori ha declarat la Processó General Patrimoni Cultural de la ciutat de Mataró i del paper important de les confraries i germandats en un moment de crisi com l'actual.

A continuació us relacionem algunes imatges de l'acte:
El president i antics presidents de la Confraria.


Moment de la Celebració.

El president de la Verònica, Josep Maria Roig
La regidora Núria Calpe en la seva intervenció.