XXVII Via Crucis de la LLàntia



Els portants del Sant Crist de l'Agonia,
Mentre el Centre de la ciutat veia com la Processó del Prendiment tornava a Santa Maria per l'amenaça de pluja, a l'altra punta de la ciutat, al barri de la Llàntia se celebrava el tradicional Via Crucis. 
En aquesta ocasió, la vint-i-setena, la Confraria del Sant Crist de l'Agonia podia celebrar aquesta estació de penitència i el temps no va amenaçar la normalitat d'aquest Via Vrucis que s'ha fet seu la gent del barri de la Llantia. 
Els portants de la parròquia veïna de Cabrils van ser els convidats dels portants del Sant Crist de l'Agonia de Mataró, qui van realitzar conjuntament el camí de la creu.
Els i les portants amb túnica negre i camisa blanca porten una bossa de fusta i cuir que els ajuda a carregar amb el pes de la Creu. Emula un estil centenari de les processons catalanes on l'home simbòlicament carrega sobre les seves espatlles i el cos Jesús a la Creu. L'home es converteix en els peus de Crist en el Camí.
La Banda de Tambores y Cornetas de la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza va acompanyar musicalment entre estació i estació.

A continuació us oferim algunes imatges del fotògraf Santi Flores:


Sant Crist de l'Agonia.
Moment del canvi.

Participants al Via Crucis amb mn. Scopia



L'estendard de la Confraria davant del Sant Crist.

Banda de Tambores y Cornetas.

El Via Crucis pels pendents de la Llantia.


Potser t'agraden aquestes entrades