Segueix la Processó General de Mataró




19.30 h PROCESSÓ GENERAL DE MATARÓ
Itinerari: Plaça de Santa Maria, C. Nou, La Riera, C. d’Argentona, El Torrent, Plaça de les Tereses, C. St. Teresa, Plaça de Santa Anna.

Organitza: Comissió de Setmana Santa amb la participació de totes les Confraries, Germandats i Armats de Mataró.

Si voleu seguir la Processó en la distància, podeu seguir la retransmissió del canal M1TV a través d'internet també clicant aquí. Mataró Ràdio ofereix un programa especial i que podeu seguir a través d'internet clicant aquí.

Recomanacions

1. Desplaçaments:
Aparcament: Si veniu fora de Mataró i no utilitzeu el transport públic, trobareu aparcaments públics a la plaça Santa Anna ( lloc on finalitza la Processó), al pàrquing del Camí de la Geganta ( 8 minuts a peu de la sortida a la plaça Santa Maria) ó al pàrquing del carrer de l'Hospital (3 minuts a peu a la plaça Santa Maria). 
Desplaçaments per Mataró: Si voleu utilitzar el servei de Mataró Bus accediu al web. matarobus.cat 
Oficina de Turisme: per més informació a l'oficina de Turisme situada a la planta baixa de l'Ajuntament, La Riera número 48, ó trucant al 937582698.

2. Espais per veure la Processó:
La Processó es pot veure i compartir al llarg del recorregut. La sortida acostuma a ésser un espai força concorregut de públic, per la qual cosa pot dificultar els accessos a la mateixa plaça si es fan passades les 19:00. El tram de la Riera, el Carrer d'Argentona, la plaça de les Tereses i la plaça Santa Anna són espais on es pot seguir la processó i on la concentració de públic no es un gran impediment per si us voleu moure.

3. Emergència:
L'Ajuntament de Mataró ha posat en marxa un protocol de protecció civil per a facilitar el millor funcionament. Davant qualsevol problema us podeu adreçar als agents de Policia Local o als voluntaris de la Creu Roja. Telèfon de la Policia Municipal de Mataró 092 ó al 112.

Us desitgem que gaudiu d'una bona Processó General.

Potser t'agraden aquestes entrades