El Carter Reial visita el Palau.


Les confraries també participen de la festa del reis macs. 
El Carter Reial
Detall de la Rua pel barri del Palau.
Durant aquest dies els patges de ses majestats els Reis de l'Orient han estat per diversos barris de la ciutat recollint els desitjos, peticions i cartes dels nens i nenes de Mataró.
Aquest any al barri del Palau ha vingut el Carter Reial per recollir personalment les cartes i poder llegir-les juntament amb els infants i així poder-les-hi trametre directament als Reis Macs.

Abans de la recollida de cartes però, hi va haver una rua on van participar tabalers de Vilassar de Mar, els gegants de Sant Simó, de la colla gegantera del Guardavinyes de Cirera, la Palaueta del Palau i el gegant de l'AAVV de la LLàntia, així com dues carrosses amb menuts de grups d'Esplai de les parròquies.
Actuació dels Tabalers de Vilassar de Mar i els gegants.
Al finalitzar es va oferir una xocolatada a tots els menuts gràcies a la col·laboració de l'Associació de Veïns del Palau.

Aquest acte va ser organitzat per la Parròquia de Sant Pau juntament amb la Confraria de la Coronació d'Espines com a acte de celebració previ a l'Epifania i poder compartir amb tota la comunitat i veïns del barri del Palau d'aquest acte festiu.

Aquí us fem a mans d'un petit vídeo-resum.



A la tarda i dins de la Cavalcada de Mataró també van participar la Parròquia de Sant Pau i la Coronació d'Espines i els Armats de Mataró com cada edició d'aquesta des de fa ja alguns anys.


El Carter parlant amb els menuts del barri
 
Moment de la xocolatada ofert per les voluntàries de l'AAVV del Palau.

Els menuts esperant començar la cercavila
Una de les carrosses plenes de regals .

Participació a la Cavalcada de Mataró a la tarda-nit.

Si voleu llegir el fragment del capítol 2 de Sant Pau on fa menció de la visita dels Reis Macs al nen Jesús cliqueu aquí.