Canvi de Junta i Hermana Mayor a la Hdad. Ntro. P. Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de la Esperanza


La nova Hermana Mayor (esquerra)  i la Junta de Govern
Avui s'ha realitat el canvi de vara a la Hermandad Nuestro Padre Jesús Nazarreno y Nuestra Señora de la Esperanza de Mataró.
Després d'un any de celebracions de la commemoració del XXVè aniversari fundacional de la Hermandad, i que va culminar amb una Processó Extraordinària la primera setmana d'octubre, ara toca relleu.
El sr. Javier Lechuga Hermano Mayor sortint  ha donat la vara de responsabilitat a la persona que durant els propers 3 anys ha de dirigir la Germandat, la sra. Isabel Noé.
L'acte de canvi de vara s'ha fet en l'Eucaristia mensual que se celebra en la seu canònica, que és la Parròquia de Maria Auxiliadora, on ha participat tota la germandat i part de la comunitat cristiana del barri de Cerdanyola. 
L'antic Hermano Mayor imposant la medalla a l'actual Hermana Mayor.

Mn. Espí, consiliari de la Germandat dirigint-se a la comunitat..
A la part final el sr. Lechuga ha agraït la confiança a la germandat durant els 3 anys de gestió al capdavant d'aquesta i el fet d'haver pogut participar dels actes de commemoració de l'aniversari de la Germandat.  També ha animats a tots els germans i germanes confrares a continuar treballant i ajudar a la nova Hermana Mayor.
En el seu parlament la sra. Noé ha demanat a tots i totes a continuar fent seva la germanor, a sumar-se en el projecte comú que és una confraria, i a continuar en aquest camí que ja té 26 anys, i dels quals ha dit va tenir la sort de poder participar des de la seva fundació.
En la seva Junta de Govern la nova Hermana Mayor ha incorporat a membres de l'anterior junta, així com a membres joves i d'altres confrares. 
Moment del discurs del sr. Lechuga