El director de la revista "Pasos de Arte y Cultura" s'interessa per la Setmana Santa de Mataró.

El sr. Antonio Bonet Salamanca.
El proppassat diumenge el director de la prestigiosa revista "Pasos de Arte y Cultura" , tant en el món confrare com en el món de l'art i el patrimoni religiós, el sr. Antonio Bonet Salamanca va visitar la ciutat de Mataró. El sr. Bonet Salamanca a més de director de la prestigiosa revista, és Doctor en Història de l'Art, i en els seus estudis compten nombrosos treballs i articles sobre la imagineria i l'escultura religiosa d'Espanya.

En la seva visita va estar acompanyat pel president de la Junta General de Germanats i Confraries de l'Arxidiòcesi de Barcelona el sr. Manuel Zamora així com diversos confrares de la ciutat de Mataró. En aquesta es va interessar per la Basílica de Santa Maria i van centrar l'atenció les obres d'autors locals sobre la vida i martiri de les Santes, així com les obres dedicades a l'exaltació dels Sants i de la Verge Maria. També van ser motiu d'interès i atenció la capella dels Dolors, la seva història, com era la vida de les confraries de Mataró al s.XVII i XVIII, i l'obra pictòrica d'Antoni Viladomat.

Al final de la visita va haver-hi un moment de conversa i comentar la realitat de la confraries avui dia i la importància del seu patrimoni artístic.

Incidir que al número de desembre de 2010 es va dedicar un article a la Setmana Santa de Mataró i un altre al Vè Congrés Català de Congregacions, Confraries i Germandats de Setmana Santa.