dilluns, de setembre 03, 2012

Celebració XXVè aniversari de la Germandat de la Soledat

La Soledat una imatge estimada en un barri que l'ha fet seva.
La Verge de la Soledat.
Moment de la celebració a la Sagrada Família.
Comença el mes de setembre i en aquest s'intensifiquen els actes de les confraries i germandats que celebren el seu XXVè aniversari fundacional. Així dons durant aquest mes i a l'octubre s'organitzaran una multitud d'actes, cultes i processions extraordinàries per la ciutat de Mataró.
La primera d'aquestes és la de la Verge de la Soledat que ara fa vint-i-cinc anys es beneïa a la Parròquia de la Sagrada Família per part de mn. Mariano de la Cruz i començava a processionar pel barri de Cirera que va veure créixer aquesta Germandat.

Per aquest motiu les confrares de la Soledat i la comunitat cristiana de Cirera han volgut organitzar una petita processó pels carrers del barri en mostra d'agraïment i coincidint amb les festes del barri, i després d'una ofrena floral i la celebració de la Santa Missa per part de l'actual consiliari Mn. Ramón Roca.
Comitiva processional.

A l'acte processional van participar diversos confraries de Passió de Mataró així com la Hermadad Divina Pastora  que també té seu canònica a la Sagrada Família, i va ser acompanyada  musicalment per la banda de tambors i cornetes de la Germandat, així com la presidenta na Cristina González.

Veiueu a continuació un vídeo de l'inici de la processó:


Per a més informació podeu visitar el web de la Germandat de la Soledat o visitar el seu espai a facebook.
Imatges i vídeo cedit per la  Hermandad de las Angustias de Barcelona.