Tot a punt per la processó General de Divendres Sant




Aquesta Nit a les 19:30 sortirà de la Basílica de Santa Maria de Mataró la Processó General de Divendres Sant de Mataró amb el següent recorregut: Plaça Sta. Maria, C/ Nou, La Riera, C/ Argentona, El Torrent, Plaça de les Tereses, C/ Santa Teresa, Plaça Santa Anna Organitza: Comissió de Setmana Santa, amb la participació de totes les Confraries, Germandats i Armats de Mataró.
Previ a la Processó General hi ha la recollida del Sant Crist per part dels Armats de Mataró al carrer Prat de la Riba, la sortida del Nazareno i la Esperança de les Caputxines, o la sortida des del carrer Sant Josep de la Verònica. Consulteu el programa aquí.

A la Processó General d'enguany participaran els següents misteris:
ARMATS DE MATARÓ

ORACIÓ DE JESÚS A L'HORT
JESÚS CAPTIU
MARE DE DÉU DELS DOLORS

CORONACIÓ D'ESPINES
LA VERÒNICA
EL NAZARENO
   
LA ESPERANZA
SANT CRIS DE L'AGONIA
SANT CRIST DE LA BONA MORT

EL SANT SEPULCRE
 
LA SOLEDAT

    Consells Pràctics per al públic assistent:

    • Veure la sortida de la Processó és un atractiu important perquè es poden veure tots els Passos. Malgrat això la plaça Santa Maria presenta uns problemes d'espai considerables sobretot per la gran concentració de confrares que participen en la Processó.  El nombre de misterirs i confrares dificulta l'espai. S'aconsella poder-se disposar al llarg del carrer Nou, el tram de la Riera, ja que fins entrat en carrer nou les bandes de Música no començaran a tocar i allà estarà muntada la Procesó i facilita la seva visualització.
    • Un lloc agradable per poder veure bé la Processó és tot el carrer Argentona. En aquest carrer es pot veure de manera més còmoda la Processó,  i hi ha diversos carrers per on es pot sortir i entrar de manera més còmoda i més si es va amb gent gran o criatures.
    • A aquella gent que vol acompanyar els Misteris , és important que s'adrecin als serveis d'ordre, que són gent que van amb vesta negra i cíngol (faixa) de color blau lluent disposats al llarg de tota la Processó, ja que aquest us ajudaran a ubicar-vos millor i donar-vos algun consell pràctic, i evitar riscos per a la gent i per als confrares.
    • Si hi ha algun inconvenient o heu pres mal, al llarg de tot el recorregut hi ha disposat serveis d'ordre, policia local, i professionals de la Creu Roja, si us plau, adreceu-vos a ells o als telèfons 092 Policia Local.

    d'avantmà agrair-vos la vostra col·laboració i desitjar-vos una bona Processó General.

    Comissió de Setmana Santa.

    Potser t'agraden aquestes entrades